Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Cégregiszter | Mozi

KMKK Artmozi Celldömölk

9500 Celldömölk, dr. Géfin tér 1.

Jegypénztári órák: kedd, szerda, csütörtök 15-19 óra, péntek 15-19 óra, szombat 14-19 óra. Online jegyfoglalás: artmozi.celldomolk.hu

Aktuális, részletes moziműsor

Jegyárak:

3D 1000 Ft, kedvezményes 800 Ft

2D 800 Ft, kedvezményes 600 Ft

Art (*) 700 Ft, kedvezményes 500 Ft

Az Art Mozi, mint egy új közösségi színtér, olyan szolgáltatást fog biztosítani a város lakossága számára, amely jogos igénye volt az itt élőknek, a moziban a filmvetítés, a kulturális szolgáltatás, az igényes szórakozás valósulhat meg igényes szinten. Ez azt jelenti, hogy a 21. századi infrastruktúra kialakításával jött létre, a terem 93 fő befogadóképességű.

Csütörtökönként este hat órától a filmklubos filmeket tudja megtekinteni a közönség, amely igényesebb, értékállóbb filmekre kíváncsi, péntekenként és szombatonként este hét órától pedig a populárisabb ún. sikerfilmeket tekinthetik meg az érdeklődők. Szombatonként a családoknak szeretnénk kedveskedni mese- és családi filmekkel. A hétköznapokon a gyerekek és fiatalok különböző korosztályait szeretnénk megszólítani mese-, ismeretterjesztő, kötelező olvasmányokból készült filmadaptációkkal. A távlati tervek között szerepelnek éjszakai filmvetítések, és akár zártkörű családi, baráti rendezvények is szolgálhatnak majd filmvetítések tereként.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • filmvetítés, filmklub,

Nyitva tartás

  • csütörtök, péntek, szombat

kapcsolat