Városlista
2024. október 1, kedd - Malvin

Hírek

2011. Szeptember 25. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Valószínűleg túl sokan kívántak "kéz és lábtörést" az egykori híradósnak, D. Tóth Krisztának, aki október 4-én, kedden este vadonatúj talkshow-val jelentkezik az m1-en.

A csinos műsorvezető ugyanis a DTK - D. Tóth Kriszta Show egyik hajmeresztő kaszkadőrjelenetének felvételekor annyira rosszul érkezett a földre, hogy eltörte a nagylábujját.

Kriszta a váratlan és fájdalmas sérülés miatt a következő beszélgetés alatt kénytelen volt levenni a magassarkúját, és papucsban vezette tovább a show-t.

- Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen alig tudtam lábra állni, és elég komoly fájdalmaim voltak. A következő felvételi napon végig a stúdióban volt egy orvos, aki minden szünetben jegelte a lábamat - mondta a Magyar Televízió új "show-womanje", aki fél év szünet után tért vissza a képernyőre.

Mindenesetre, ha a jellegzetesen magyar "lábtöréses" jókívánságok már valóra váltak, talán a szerencsére is számíthat a szép tévés.

- Szükségem is van rá, a szerencsére és a drukkolásra is - teszi hozzá nevetve D. Tóth Kriszta. Teljesen új műfajban térek vissza, a híradós komolyság után azt a vicces, laza és bevállalós oldalamat is megmutathatom végre a képernyőn, amit eddig csak a barátaim és az írásaimat rendszeresen olvasók ismerhettek.

Az biztos, hogy Kriszta kaszkadőr teljesítményével maximálisan meg voltak elégedve kiképzői, köztük a számos nyaktörő mutatványt túlélő Gulyás Kiss Zoltán, aki állítja, a műsorvezető bevállalósságán biztosan nem múlhat a siker.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.