Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Bepasizott Madonna lánya

Bepasizott Madonna lánya

Lourdes ifjú nővé cseperedése nem kerülte el az ellenkező nem figyelmét, és már egy fiatal lovag csapja a szelet neki.

Madonnáék családi nyaralása változatlanul legnagyobb gyerekéről, Lourdesről szól. A tizennégy éves lány nemcsak megnőiesedett az utóbbi hónapokban, de ahogy azt sokan jósolták, ezzel fel is hívta magára a fiúk figyelmét. A franciaországi kikapcsolódásukra Madge nemcsak ifjú pasiját, és csemetéit vitte magával, hanem barátait, illetve családjaikat. A társaságban pedig akadt egy fiúcska, akit igencsak megfogott Ms. Leon, és a tini divattervezőnek sincs ellenére a hódoló közeledése. Legalábbis a róluk készült képeken nagyon jól elvannak. Ismerkedésüket azért a Pop Nagyasszonya figyelemmel kíséri, és a fiúnak erődemonstrációt is tartott, csakhogy lássa, ki a főnök. A díva ugyanis még strandolás közben is fekvőtámaszokat nyomott a stégen, nehogy kimaradjon akár egy edzése is. Mert amúgy nincs még elég izom rajta.

Címkék: Lourdes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.