Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Február 27. 14:31, kedd | Helyi

Celldömölki győzelem az asztaliteniszezők táborában

Celldömölki győzelem az asztaliteniszezők táborában

Fölényes győzelem az új teremben is --- CVSE-Swietelsky-Jufa Hotel I. – SZERVA ASE I. 7-0

Az asztalitenisz Extra Liga csapatbajnokság 11. fordulójában a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola tornatermében fogadta ellenfelét a hazai együttes, Mint Obráz István a szakosztály emblematikus tagja elmondta, ebben a teremben még egyik csapatuk sem játszott. A mérkőzés könnyű hazai győzelmet ígért, mivel a vendégek a bajnoki tabella utolsó helyén vannak. Ennek megfelelőn a Fazekas-Kriston páros magabiztosan nyert 3-0-ra a vendégek Horváth-Pagonyi kettőse ellen. Az egyéni találkozók első mérkőzésén Fazekas 3-2-re győzte le Horvátot és az utolsó egyéni találkozón pedig Kriston bizonyult jobbnak Nagy ellen, szintén 3-2-re győzött. A két összecsapás közötti négy meccset mindegyikét 3-0-ra nyerték Klampár Tibor versenyzői. Így az eredményközlő lap szerinti utolsó három mérkőzést már nem kellett lejátszani. A részletes eredmények a képgalériában találhatók.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.