Városlista
2024. október 12, szombat - Miksa

Hírek

2012. Február 05. 18:38, vasárnap | Helyi

Celldömölkieket is érinti egyes vonatok ideiglenes leállítása

Celldömölkieket is érinti egyes vonatok ideiglenes leállítása

Néhány járatának indulását felfüggesztette a MÁV a rendkívüli időjárási helyzet miatt! Hétfőn már minden vonat az aktuális menetrend szerit közlekedik.

A kialakult időjárási helyzet miatt a Máv rendkívüli készültséget vezetett be teljes hálózatán. Ez azt jelentette, hogy csak a "hópihe jellel ellátott vonatok közlekedtek.

A zord időjárás enyhülésével javult a helyzet az ország vasúthálózatán: egyre több vasútvonalon csökkennek, valamint fokozatosan szűnnek meg a korábban említett 30 perces késések.

Az ország nyugati felében (Szombathely, Celldömölk, Zalaegerszeg, Keszthely Pécs, Nagykanizsa, Kaposvár, Siófok, Dombóvár térsége) az időjárás nem okoz fennakadást a vonatközlekedésben.

A Mávinform tájékoztatása szerint 2012. 02. 06-án, hétfőn már valamennyi - a munkanapi közlekedésre kijelölt vonat - közlekedik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 12. 08:18, szombat | Életmód

Duna House: 43 millió forintra nőtt a lakások átlagára

Országos átlagban már 43 millió forinthoz közelít az otthonteremtésre fordított összeg, amennyiben egy élhető, megközelítőleg 57 négyzetméteres lakás vásárlását tervezi a vevő - tudatta a Duna House pénteken az MTI-vel.