Városlista
2024. július 8, hétfő - Ellák

Hírek

2012. Június 18. 17:35, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Csődvédelmet kért a Neo FM üzemeltetője

Csődvédelmet kért a Neo FM üzemeltetője

Csődvédelmet kért a Neo FM rádiót üzemeltető FM1 Zrt. - jelentette be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsával szemben jelentős tartozást felhalmozó társaság vezérigazgatója hétfőn Budapesten.

Földes Ádám közölte: elmaradásuk rendezésére az országos kereskedelmi rádió pénteken egy 500 millió forintos váltót ajánlott fel a hatóságnak.
Az NMHH Médiatanácsa korábban azt tudatta, a rádió mintegy 750 millió forintos tartozást halmozott fel, amely a bankgarancia hiányából, a médiaszolgáltatási díj hátralékából és az ezek miatt kiszabott bírságokból áll össze. A hatóság a rádió csaknem 40 millió forintos kamatterheit elengedte.
A rádió tulajdonosait képviselő Horváth László, az FM1 Friends Kft. ügyvezetője visszautasította a hatóság azon bírálatát, hogy a menedzsment nem kíván tárgyalni a csatorna további tartozásának rendezéséről. Azt közölte, őszig kértek haladékot a fizetés ütemezésének kialakítására.

Címkék: Média-rádió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 08. 08:05, hétfő | Belföld

Fokozódik a hőség a héten

Fokozódik a hőség a héten, a hőmérséklet csúcsértéke a hét második felében már megközelíti a 40 Celsius-fokot. Elszórtan egy-egy zápor, zivatar kialakulhat

2024. Július 08. 08:03, hétfő | Belföld

Elrendelte a Kúria a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálását

Elrendelte a Kúria a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálását.

2024. Július 08. 08:02, hétfő | Belföld

Orbán Viktor: a magyaroknak fontos, hogy Kína szorgalmazza a békét

A magyaroknak fontos, hogy Kína szorgalmazza a békét a világban - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Pekingben, ahol Hszi Csin-ping kínai elnökkel találkozott.

2024. Július 07. 09:38, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor: a Türk Államok Szervezete létfontosságú pillére a Kelet és Nyugat együttműködésének

A Türk Államok Szervezetét (TÁSZ) a Kelet és Nyugat közötti együttműködés létfontosságú pillérének nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök szombaton az azerbajdzsáni Susában, ahol a szervezet informális csúcstalálkozóját tartot