Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2014. Március 28. 09:15, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Egy furgonban akart Bécsbe jutni egy 14 tagú afgán család

Egy furgonban akart Bécsbe jutni egy 14 tagú afgán család

Egy furgon rakterében egy 14 tagú afgán családot fedeztek fel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei csütörtökön, az illegális bevándorlók Bécsbe akartak eljutni - közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A sajtószolgálat közleménye szerint a járművet egy 37 éves ukrán-román kettős állampolgárságú férfi vezette, aki részben elismerte az embercsempészet elkövetését. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.
Az afgán család tagjai elmondták, hogy Magyarországra embercsempészek segítségével jutottak el, a furgonba pedig Nyíregyházánál szálltak be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.