Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2014. Március 15. 19:33, szombat | Sport
Forrás: MTI

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Csúfos Eger-vereség Athénban

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Csúfos Eger-vereség Athénban

Hetedik főcsoportos mérkőzésén hatodik vereségét szenvedte el az Eger férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligájában: a hevesi együttes a görög Olympiakosz otthonában kapott ki nyolc góllal a szombati összecsapáson.

Eredmény:
Bajnokok Ligája, főtábla, 7. játéknap, A csoport:
Olympiakosz (görög) - ZF-Eger 13-5 (4-1, 3-1, 3-1, 3-2)
-------------------------------------------------------
a magyar csapat góldobói: Biros, Kovács G., Lőrincz B., Varga II. Zs., Bátori

Az athéni találkozó előtt a pireuszi alakulat volt az egyetlen, amely ellen - ha csak egy góllal is, de - nyerni tudott az Eger a nemzetközi sorozatban az itthon játszott meccsen (12-11), a mostani visszavágón azonban alapos revánsot vettek a görögök. Az egri klub honlapjának beszámolója úgy fogalmazott, hogy "az Olympiakosz otthonában tovább folytatódott a ZF-Eger nemzetközi mélyrepülése".
A mérkőzés görög góllal kezdődött, amire a háromszoros olimpiai aranyérmes csapatkapitány, Biros Péter viszonylag hamar válaszolt, a folytatásban azonban egyre nagyobb hátrányba került a magyar bajnok.
A második negyedben már 6-1-re vezetett az Olympiakosz, amikor Kovács Gábor szépített, de a magyar együttes számára megoldhatatlan feladattá vált az érdemi felzárkózás, így gyakorlatilag csupán a vereség mértéke volt kérdéses. Előbb 7-2-re, majd 10-3-ra húztak el a vendéglátók, akik még tovább hizlalva a különbséget végül 13-5-re győztek.
A hevesi alakulat nyolcadik főtáblás csoportmeccsét március 26-án vívja, akkor a horvát Jug Dubrovnikot fogadja Egerben.

Címkék: Vízilabda-BL

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 29. 07:20, szombat | Sport

Az UEFA játékvezetőinek főnöke szerint nem ért büntetőt Orbán belépője a skótok ellen

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) játékvezetőinek főnöke szerint Facundo Tello helyes döntést hozott a németországi Európa-bajnokságon, amikor nem ítélt büntetőt a skótoknak Willi Orbán belépőjéért.

2024. Június 27. 14:39, csütörtök | Sport

Rossi: nem élveztem ennek az EB-nek egyetlen percét sem

A magyar labdarúgó-válogatott csoportkörös búcsúja után Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan néhány dolgon változtatna az Európa-bajnoki felkészülésen, de ezeket csupán apróságnak nevezte.

2024. Június 27. 07:37, csütörtök | Sport

Emberelőnyben harcolták ki a továbbjutást a törökök

A török válogatott 2-1-re legyőzte a 20. perctől emberhátrányban játszó cseh csapatot a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Hamburgban.

2024. Június 27. 07:34, csütörtök | Sport

Georgiai győzelem és meglepetés-továbbjutás

Az újonc georgiai válogatott meglepetésre nyolcaddöntőbe jutott a labdarúgó Európa-bajnokságon, miután az F csoport utolsó, harmadik fordulójában 2-0-ra legyőzte a már biztos csoportelső portugál csapatot szerdán Gelsenkirchenben.