Városlista
2024. július 4, csütörtök - Ulrik

Hírek

2024. Július 02. 11:39, kedd | Sport

Hamarosan ismét versenyezhet

Hamarosan ismét versenyezhet

A nyár első hetei folyamatos feladatokat tartogatnak Gender Tamás Junior számára, aki a döntőben a Top15-ben végzett legutóbbi WSK versenyhétvégéjén, az olaszországi La Concán.

A világ egyik legnehezebb gokart versenypályáján, Muro Lecceseben a magyar versenyző úgy hozta a jó eredményt, hogy a 16 körös versenyen a 8. körben bordasérülést szenvedett. Ennek ellenére elszántságát bizonyítva nem adta fel a versenyhétvégét.

A verseny után azonban kiderült, hogy a sérülés komolyabb kezelést, rehabilitációt igényel, hogy minél gyorsabb és tökéletesebb legyen felgyógyulása, s hamarosan ismét a versenypályákon szurkolhassunk neki. Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus szakorvos, a Fit4Race és a Fájdalom Ambulancia javaslatára többek között hatékony különböző rehabilitációs kezeléseken vesz részt, majd lassan újra megkezdheti a terhelést, az edzéseket. Mindeközben pedig tanulásra fordítja szabad idejét és a versenyévadban következő pályákat elemzi, hogy hamarosan minél kisebb hátránnyal folytathassa az idei versenyszezont. 2024-ben még Európa több izgalmas versenypályája és köztük nem utolsósorban az idei FIA Gokart Világbajnokság angliai helyszíne várja. Viszont addig még útba kell ejtenie versenyzői pályafutásának eddigi talán legjelentősebb szakmai mérföld kövét is melyről természetesen hamarosan beszámolunk.

Tamás az elmúlt hétvégét a magyar Formula1-es versenypályán, a Hungaroringen töltötte, hiszen az International GT Open itt zajló bajnoki fordulójának keretein belül három komoly formula autós versenysorozat futamai is megrendezésre kerültek. Ezek közül fiatal versenyzőnk a FORMULA REGIONAL BY ALPINE sorozatban induló egyik csapat vendége volt ezen a hétvégén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 04. 08:08, csütörtök | Sport

Magyar válogatott - Rossi: soha nem futottam el a kihívások elől

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hosszabb Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait szerdán a szurkolókkal azután, hogy a hazai szövetség bejelentette, az olasz szakember marad a posztján.

2024. Július 04. 08:03, csütörtök | Sport

Szülőfalujában gyógyul Varga Barnabás

Szülőfalujában, a Vas vármegyei Szentpéterfán gyógyul a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon súlyos fejsérülést szenvedő Varga Barnabás.

2024. Július 03. 11:30, szerda | Sport

A Histo Cup-on csapatott a Kermor legénység

Mikrofonvégen a Kovács - Oslanec Formulás páros a Grobniki verseny után.

2024. Július 03. 08:08, szerda | Sport

Gakpo vezetésével sima győzelemmel nyolc között a hollandok

A holland labdarúgó-válogatott magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a román csapat felett a németországi Európa-bajnokság kedd kora esti nyolcaddöntőjében.