Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 06. 17:44, péntek | Helyi
Forrás: http://cellituzoltok.cellkabel.hu

Helyismereti- és begyakorló foglalkozáson a celldömölki lánglovagok

Helyismereti- és begyakorló foglalkozáson a celldömölki lánglovagok

Helyismereti- és begyakorló foglalkozáson vettek részt a celldömölki tűzoltók 2011. április 30-án a Polinvest Kft. telephelyén.

A műszakiigazgató kalauzolása során a tűzoltók megismerkedtek a malom felépítésével, működésével, megtapasztalták az üzem technikai jellemzőit, tűzvédelmi sajátosságait. Az elhangzottakat kielemezve saját szakmai szempontok alapján behatárolásra kerültek a lehetséges kockázatok, veszélyhelyzetek, meghatározták a tűzoltói beavatkozások lehetséges alternatíváit. A foglalkozás során egy szimulált vészhelyzettel is szembe kellett nézni a tűzoltóknak, egy elképzelt káresemény felszámolására begyakorló feladatokat hajtottak végre. A beavatkozást két gépjármű fecskendővel, másfél rajnyi tűzoltó kezdte meg. A szimulált veszélyhelyzet szerint a malom kiadóterében két nagyfeszültségű villamos motor elektromos zárlat miatt kigyulladt. Figyelembe véve a malomipar sajátosságából eredő veszélyeket a tűzoltók beavatkozását kellő szakmai felkészültség, körültekintés jellemezte.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek