Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2017. Április 03. 16:39, hétfő | Helyi

Hozták a kötelező győzelmet a celldömölki asztaliteniszezők

Hozták a kötelező győzelmet a celldömölki asztaliteniszezők

CVSE-Sietelsky I – BVSC-Zugló II 7-0

Amikor az asztalitenisz Extra Ligában, 2016. október 8-án a vendégek csapata, a hazai asztaloknál 6-4-re jobbnak bizonyult, akkor az, nagy meglepetés keltett. Tehát volt miért visszavágnia Klampár Tibor csapatának. Amikor a csapatok köszöntötték egymást, az első mondat a köszöneté volt a vendégek felé, hogy hozzá járultak az eredetileg kiírt időpont módosításához. Ezt követően már a játéké volt a főszerep. A házigazdákon látszott, hogy semmit nem akarnak a véletlenre bízni. Kezdésnek a Fazekas-Lindner páros, játszma vesztség nélkül bizonyult jobbnak a Molnár-Kovács kettősnél. Az ezt követő egyéni mérkőzéseken, ahogy szokták mondani, a hazai játékosok a sportág minden elmében jobbak voltak a vendégeknél. Ezt a tény jól mutatja az is, hogy az ellenfél mindössze hat játszmát tudott nyerni a hat egyéni összecsapáson. Ezzel a kötelező győzelemmel a celliek továbbra is a bajnoki táblázat második helyén vannak. A részletes eredmények a képgalériában láthatók.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 01. 20:03, szombat | Sport

Jó érzéssel jövünk mindig a Miskolc környéki pályákra

Nagy Matyi az elmúlt hétvégén Öccsével Tomival, a jobb1-ben a II. Diósgyőr Ralin vett részt.

2024. Június 01. 08:29, szombat | Belföld

Meteorológia: pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az észak-keleti országrészben lehetnek hevesebb zivatarok

Pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az ország északkeleti felében kell hevesebb zivatarok kialakulására számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. figyelmeztető előrejelzéséből.

2024. Június 01. 08:27, szombat | Életmód

A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust egy nemzetközi versenyen

A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust az idei FIABCI World Prix d\'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton - közölte a Mol pénteken az MTI-vel.