Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. November 11. 07:27, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Igazi sztárok lettek - csillagot kapott az Apollo23

Igazi sztárok lettek - csillagot kapott az Apollo23

Az X-Faktor nyereményfelajánlója jóvoltából az Apollo23 tagjai igazán kivételes vigaszdíjat kaptak, ugyanis már most elneveztek róluk egy csillagképet.

Az elmúlt héten az Apollo23 nevű fiúcsapat esett ki az X-Faktorból. A fiatal srácok néhány napig még szomorkodtak a kiesésük miatt, azonban olyan egyedi és különleges vigaszdíjat kaptak, ami óriási mosolyt csalt az arcukra. A fiúkról csillagképet neveztek el Apollo23 néven. Varjú René, Kumich Tamás és Nánássy Tibor a Nagy Medve (Göncölszekér) csillagképből választottak csillagot, hogy az ő közös szekerük is sikeresen fusson tovább.

Ma délelőtt pedig már át is vehették a tanúsítványt és a csillagképet betájoló térképet, amit a TakarékBank ügyvezető igazgatója, Brezina Szabolcs adott át. A vigaszdíj része az is, hogy november 29-én lehetőséget kapnak a fiúk arra, hogy az Uránia Csillagvizsgálóban, az ország egyik legprofibb távcsövén nézhessék meg a róluk elnevezett csillagképet.

Címkék: Apollo23, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.