Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. Augusztus 29. 21:32, hétfő | Helyi

Kislány futott az autós elé - a sofőr vitte kórházba

Kislány futott az autós elé - a sofőr vitte kórházba

A Celldömölki Egyesített Kórház ügyeletes orvosa telefonon tett bejelentést a Celldömölki Rendőrkapitányságra, hogy 2011.07.22-én este, a kórházba ellátásra vittek be egy 12 éves kislányt, aki a Rezgőnyárfa Vendéglő előtt egy gépk

Megállapítást nyert, hogy egy vönöcki lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a Kossuth utcában, amikor a Rezgőnyárfa Vendéglő elől a gépkocsija elé kiszaladt egy helyi kislány, akit elütött. Ezt követően a gépkocsi vezetője a kislányt a celldömölki Kórházba szállította. Az elsődleges megállapítások szerint a baleset következtében a kislány 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Címkék: baleset, Celldömölk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.