Városlista
2024. október 8, kedd - Koppány

Hírek

2016. Április 13. 12:37, szerda | Bulvár
Forrás: mti - fotó: Katona József Színház

Kórházba került Kulka János

Kórházba került Kulka János

Kulka Jánost kedden este kórházba vitték, a színművész állapotáról munkaadója, a Katona József Színház a család kérésére az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben nem tudott részletes információt adni.

A család közlése szerint a színművészen életmentő beavatkozást hajtottak végre.

"János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta" - olvasható a család közleményében, amely arra is kitér, hogy a későbbiekben tájékoztatást adnak a művész állapotának alakulásáról.

A színház az esetleges műsorváltozásokról szintén a művész állapotának ismeretében dönt, erről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A Blikk értesülései szerint az 57 éves, Kossuth-díjas Kulka Jánost kedden este először a Honvéd kórházba szállították, majd mentővel vitték át az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik.

Címkék: kórház, kulka jános

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.