Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2011. November 28. 21:36, hétfő | Helyi
Forrás: http://cellituzoltok.cellkabel.hu

Lakástűz Kemenesmagasiban

Lakástűz Kemenesmagasiban

Lakástűzhöz riasztották hétfő reggel a celldömölki lánglovagokat. A házban egy hölgy és kisgyermeke tartózkodott, akik a tűz keletkezésekor kimenekültek a házból.



Kemenesmagasiban, a Kárpáti utcában gyulladt ki egy ház fürdőszobája 2011. november 28-án reggel. A celldömölki tűzoltók a riasztástól számított harmadik percen belül már a helyszínre tartottak. Légzőkészülékekben, mászóövekkel, rádiókkal és lámpákkal felszerelve hatoltak be a ház égő helyiségébe. A házban erős füst uralkodott, a fürdőszobában egy mosógép és környezete lángolt.

A házigazda a szobában lévő kályhába kívánt befűteni, és a könnyebb begyújtás érdekében benzint öntött a kályhába. A kezében lévő benzines edény a kályhától mint gyújtóforrástól belobbant, a tulajdonos az égő edénnyel a fürdőszobába futott. A kilötyögő égő üzemanyag környezetébe amerre kifolyt, mindenhol további tüzet okozott.

Címkék: lakástűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 06. 10:40, vasárnap | Belföld

Volánbusz: utolsó fázisához ért a kártyaterminálok telepítése a járműveken

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.