Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Január 25. 16:16, péntek | Helyi

Lépéselőnyben a celliek

Lépéselőnyben a celliek

Asztalitenisz Szuperliga

SK Vydrany(szlovák) – CVSE-Switelsky Jufa Hotels 4-6

A két csapat a döntőbe jutásért játszik egymás ellen páros mérkőzést. A celliek számára rosszul kezdődött a találkozó, mivel a Szita-Kriston páros viszonylag simán kikapott a hazaiak Lelkes-Novota duójától. Ezt követően Kriston nagy mérkőzésen verte meg az ellenfél legjobb játékosát, úgy hogy annak már két nyert játszmája volt, sőt a harmadikban is vezetett. Mivel az egyéni kör első három mérkőzését a kék-sárgák nyerték, át is vették a vezetést. Ezt aztán a továbbiakban át sem engedték. A találkozó végén Kriston tette fel az i-re a pontot a fiatal Peko magabiztos legyőzésével. Ezzel a győzelemmel magabiztosan várhatja KlampárTibor edző csapata a január 29.-i visszavágót az Alsósági Sportcsarnokban. A találkozó részletes jegyzőkönyve a képgalériában megtekinthető.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás