Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. November 19. 07:31, szerda | Életmód
Nyírségi fenyőfa lesz az ország karácsonyfája
Nyírségi fenyőfa lesz az ország karácsonyfája - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája kedden az MTI-vel.
2025. November 18. 07:22, kedd | Életmód
A világ legjobb digitális projektjei között díjazták a Néprajzi Múzeum digitális fejlesztéseit
2025. November 17. 07:33, hétfő | Életmód
A Földindulás kapta a legjobb drámai film díját Franciaországban
A legjobb drámai film díját nyerte el Pozsgai Zsolt Földindulás (Landlside) című filmje a franciaországi Reims városában, a Red Movie Awards kiemelt európai filmfesztiválon
