Városlista
2024. október 11, péntek - Brigitta

Hírek

2023. December 04. 14:25, hétfő | Életmód
Forrás: MTI

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

Üzemel az 1048 méter hosszú, 176 méteres szintkülönbségű A1-es nagypálya, a 757 méter hosszú pályán járó négyüléses felvonó, valamint a T1-es tanulópálya. Emellett igénybe vehetők a hütte és a felszerelés-kölcsönző szolgáltatásai is - írták.

A síaréna tájékoztatása szerint az idei évtől új beléptető rendszert alakítottak ki, valamint a jegyek, a többnapos bérletek és a szezonbérletek árait is hat százalékkal csökkentették a tavalyi árakhoz képest.

A hóvastagság a síaréna honlapján közzétett adatok szerint 70 centiméter.

Fotó:Síaréna Vibe Park

Címkék: eplény, sípálya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 10. 08:15, csütörtök | Életmód

A Szent Péter-bazilika főoltárának restaurálása évszázados titkokat tárt fel

Kétszáz éves graffiti feliratokat és egy gyerekcipőt is találtak restaurálás közben a Szent Péter-bazilika főoltára baldachinjánál, amelyet október 27-én nyitnak meg újra

2024. Október 10. 08:03, csütörtök | Életmód

David Baker, Demis Hassabis és John M. Jumper kapja a kémiai Nobel-díjat

David Baker, Demis Hassabis és John M. Jumper kapja fehérjékkel kapcsolatos kutatásaiért az idei kémiai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémia szerdai stockholmi bejelentése szerint.

2024. Október 09. 09:18, szerda | Életmód

John Hopfield és Geoffrey Hinton kapja idén a fizikai Nobel-díjat

John J. Hopfield amerikai és Geoffrey E. Hinton brit-kanadai tudós kapja az idei fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémia keddi stockholmi bejelentése szerint.