Városlista
2024. október 11, péntek - Brigitta

Hírek

2012. Január 14. 18:55, szombat | Helyi
Forrás: VMRFK - Celldömölk

Rendőrségi hírek Celldömökről és környékéről

Rendőrségi hírek Celldömökről és környékéről

Sárváron egy celldömölki ittas férfi randalírozott, Jánosházán két autó ütközött péntek 13-án

2012. január 13-án egy kissomlyói lakos telefonon tett bejelentést, hogy Jánosházán, a Honvéd tér és aSzéchenyi utcakereszteződésében anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett.
A helyszínre érkező jánosházi kmb-s megállapította, hogy a bejelentő egy Suzuki személygépkocsival a Széchenyi úton közlekedett, amikor a Honvéd térnél egy jánosházi lakos az általa vezetett Mercedes személygépkocsival nem adott neki elsőbbséget, ezértösszeütköztek. Személyi sérülés nem történt, az okozó ellen a hatóságszabálysértési feljelentét kezdeményezett.

Késő este asárvári Vasútállomás szolgálattevője telefonon jelentette a Sárvári Rendőrkapitányságra, hogy a vasútállomásról három személy nem hajlandó távozni és őt szidalmazzák. A helyszínre érkező járőra vasútállomás épületében igazoltatott két erősen ittas állapotban lévő személyt, egy budapesti és egy celldömölki lakost. A személyek az igazoltatást megtagadták, adataikat nem voltak hajlandóak bemondani. Továbbáa figyelmeztetés ellenéresenem voltak hajlandóak befejezni a kiabálást, szidalmazást, agresszív magatartást tanúsítottak.Nevezett személyeket a járőr a Sárvári Rendőrkapitányságraelőállította, ellenüka hatóságszabálysértési eljárásokat kezdeményett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 11. 07:20, péntek | Sport

Rafael Nadal visszavonul

Visszavonul Rafael Nadal, a spanyolok 22-szeres Grand Slam-győztes teniszezője.