Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2013. Július 19. 10:13, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Slágergyanús! Debütált az X-Faktor felfedezettjének vadiúj klipje!

Slágergyanús! Debütált az X-Faktor felfedezettjének vadiúj klipje!

Kvaka Andrea a tavalyi X-Faktor során elsőként kényszerült távozni a versenyből, a lány azonban nem adta fel.

Andi gőzerővel dolgozik a közel egy esztendős new-country-t játszót zenekarával, a Richard Roxpeare Band-del. ám emellett sorra kapja az egyéni felkéréseket is. Legutóbb pedig egy roppant tehetséges lemezlovasnak, Dave Jr—nek mondott igent. A páros így elkészítette első közös dalát, amelyhez rövidesen kisfilmet is forgattak. A közel két hetes utómunkálatok után pedig végre a rajongók is szemügyre vehetik a Music is the Remedy klipjét. A Horvátországban, egészen pontosan Novaljában került sor a forgatásra, videó pedig igazán pörgősre sikeredett, hiszen konkrétan egy buliba pillanthatunk be. A barna énekesnő pedig egy gyönyörű fehér ruhában, igazi hercegnőként varázsol el bennünket hangjával.

„Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, bár a végére igencsak elfáradtunk. Izgatott vagyok a visszajelzések miatt, hiszen most teljesen mást csináltam, mint amit eddig megszokhattak tőlem. Egy biztos, én nagyon megszerettem ezt a dalt.” – tette még hozzá a fiatal lány.

Kattanj hát Te is a videóra, és induljon a buli!

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.