Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Képek | Közélet

Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve

2017-09-27 11:43:13

A Szív Világnapját ünnepelték a résztvevők Celldömölkön szeptember 24-én. Az időjárás is a szervezők kegyeiben járt, hiszen szép napsütéses, kellemes szeptemberi idővel várta az érdeklődőket.
Immár negyedik éve a Ság hegy kráterében a lufit tartó tömeg formál egy hatalmas szívet, majd együttesen engedik útjára a héliummal töltött lufikat.
A celldömölkiek szív világnapi megmozdulását 2016 óta hivatalosan elismerték, hiszen a Magyar Marketing Szövetség pályázatán a VulkánSág Szíve program gyémánt kitüntetést kapott.

Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve
Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve Újra nagyot dobbant a Ság hegy szíve